Binnenkort van jou….?

Iedere maand gaan we met het hele gezin op “brocante jacht”. Ā Ja, dat was in het begin wel even wennen voor onze meiden. “Oh, nee!! Niet weer een rommelmarkt” riepen onze meiden in koor. Voor zover ze al konden praten šŸ˜‰ Maar stiekem begonnen ze het steeds leuker te vinden, want slapen in een bus is toch wel heel spannend! Met ieder zijn eigen budget struinen we alle vier de markt af op zoek naar mooie vondsten. Nu heeft dat voor mijn kinderen nog een hele andere betekenis dan voor mij en mijn man, maar uiteindelijk zitten we allemaal tevreden met onze buit in de bus op weg naar huis.

Op de terugweg gieren de brocante-vlinders al door mijn lijf. Ik wil mijn spullen vastpakken, bekijken en fotograferen. Gelukkig deelt mijn man mijn passie en zo hebben we het onderweg alleen nog maar over de markt en al onze mooie inkopen.

Het enige nadeel van het vinden van zoveel mooie “brocante schatten” is dat het onmogelijk is om alles zelf te houden. Ik ben iemand die rust en ruimte in mijn interieur nodig heeft. Het gezegde: ‘Waar iets in gaat, moet iets uit’, is op mij wel van toepassing. Gelukkig mag ik mijn aankopen op deze manier delen met andere brocante-liefhebbers. Ik zie graag mensen blij en gelukkig. Wat is er dan mooier dan dat het komt door de spullen die ze bij mij gevonden hebben!